Scheidingsbemiddeling  Vorden.  Hulp bij scheiding en relatiebeëindiging. 

Als u uit elkaar gaat, heeft u behoefte aan een mediator die u en uw partner kan begeleiden bij alle aspecten van uw scheiding; financieel, juridisch, emotioneel én praktisch. ​

Afspraken  zijn meestal nodig over de verdeling. Over de woning,  de kapitaalverzekeringen, het pensioen, de inboedel en de afhandeling van eventuele schenkingen en/of erfenissen. Met behulp van een checklist worden alle onderwerpen die bij een scheiding belangrijk zijn besproken. De afspraken worden uiteindelijk (juridisch) verwoord in een convenant.

Naast de vermogensverdeling is ook de kostenverdeling van de kinderen na de scheiding belangrijk.  En hoe ziet het inkomen van u als partners er uit na de scheiding? Het gaat dan over kinderalimentatie en partneralimentatie.  U zult een helder financieel rapport krijgen met behulp van het split-online programma. Het onderwerp alimentatie wordt zorgvuldig met u besproken.

Ook is er uitgebreid aandacht voor  het maken van een ouderschapsplanEr is meer dan 13 jaar ervaring met het maken van ouderschapsplannnen op maat.

Mogelijk zijn er geen kinderen of bent u niet getrouwd. Ook voor alleen een herberekening van alimentatie of een anderszins aan relatiebeëindiging gerelateerde kwesties bent u op het juiste adres.

De mediation is zorgvuldig, doelgericht en compleet. Dus ook inclusief de volledige juridische afhandeling en inschrijving van (echt)scheiding bij de gemeente. Hiervoor werken we samen met een gerenomeerd advocatenkantoor. De dienstverlening richt zich  uitsluitend en full-time op het bieden van scheidingsbemiddeling.

Via de menuknop/balk op deze website kunt u diverse informatie vinden. U kunt ook altijd vrijblijvend bellen of een e mail sturen voor meer informatie of een afspraak.

Contactformulier

Mediatiorsfederatie

Call Now Button