Hulp bij scheiding en relatiebeëindiging in Doetinchem.in Doetinchem, Zelhem en omgeving.

- Hulp bij (echt)scheiding

- Hulp bij het opstellen van een ouderschapsplan

- Volledig juridische afhandeling

- MFN registermediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand

Scheiden:

Scheiden: Als u uit elkaar gaat, heeft u behoefte aan een mediator die u en uw partner kan begeleiden bij alle aspecten van uw scheiding; financieel, juridisch, emotioneel én praktisch. ​De mediation is er op gericht dat beide partijen gehoord zijn.

Afspraken:

Afspraken  zijn meestal nodig over de verdeling. Over de woning,  de kapitaalverzekeringen, het pensioen, de inboedel en de afhandeling van eventuele schenkingen en/of erfenissen. Met behulp van een checklist worden alle onderwerpen die bij scheiden belangrijk zijn besproken.

Naast de vermogensverdeling is ook de kostenverdeling van de kinderen na de scheiding belangrijk.  En hoe ziet het inkomen van u als partners er uit na de scheiding? Het gaat dan over kinderalimentatie en partneralimentatie.  U zult een helder financieel rapport krijgen met behulp van het split-online programma. Het onderwerp alimentatie wordt zorgvuldig met u besproken.

Kinderen:

Ook is er uitgebreid aandacht voor  het maken van een ouderschapsplanEen ouderschapsplann op maat. Mogelijk zijn er geen kinderen of bent u niet getrouwd. Ook voor alleen een herberekening van alimentatie of een anderszins aan relatiebeëindiging gerelateerde kwesties bent u op het juiste adres.

Mediation:

De mediation is zorgvuldig, doelgericht en compleet. Dus ook inclusief de volledige juridische afhandeling en inschrijving van (echt)scheiding bij de gemeente. Hiervoor werken we samen met een gerenomeerd advocatenkantoor. De dienstverlening richt zich  uitsluitend en full-time op het bieden van scheidingsbemiddeling.

Meer informatie over de kosten vindt u op deze pagina: de kosten

Via de menuknop/balk op deze website kunt u diverse informatie vinden.  U kunt  bellen of een e mail sturen voor meer informatie of een afspraak.

Klik hier voor het contactformulier en meer informatie

logo              

Gemeente Didam, Zevenaar en  Doetinchem

Gemeente Montferland: Azewijn, Beek, Braamt, Didam, Greffelkamp, 's-Heerenberg, Kilder, Lengel, Loerbeek, Loil, Nieuw-Dijk, Oud-Dijk, Stokkum, Wijnbergen, Zeddam Buurtschappen: Friesland, Greffelkamp, Heide, Holthuizen, Klein-Azewijn, Kleindorp, Oud-Dijk, Vethuizen, Vinkwijk, Wijnbergen

Hulp bij aanvraag echtscheiding en omgangsregeling. Ondersteuning bij echtscheiding met kinderen, het  regelen van co ouderschap.

Call Now Button